Hyppää sisältöön

Lisää tapahtuma Salon tapahtumakalenteriin

Salon tapahtumakalenteriin voi syöttää kaikki Salon alueella järjestettävät kaikille avoimet tapahtumat. Lisäämällä tapahtumasi kalenteriin, se saa näkyvyyttä VisitSalo.fi ja Salo.fi -sivustoilla sekä SaloTaskussa.fi -mobiilisovelluksessa.

Rekisteröityminen

Tapahtuman lisääminen edellyttää että rekisteröidyt järjestelmään. Samoilla tunnuksilla pääset jatkossakin lisäämään tapahtumasi kalenteriin. Jos olet syöttänyt kohteen VisitSalo.fi –sivuille, pääset niillä samoilla tunnuksilla lisäämään myös tapahtumia kalenteriin.

Tapahtumien muokkaaminen

Voit syöttää tapahtumasi ja jättää sen heti hyväksyttäväksi tai voit tallentaa tapahtuman luonnokseksi ja käydä täydentämässä sen loppuun myöhemmin. Voit myös käydä päivittämässä tapahtumaasi julkaisun jälkeen. Lisääthän tapahtumalle myös kuvan.

Vinkkejä

  • Lisääthän tapahtumalle kuvan. Kuvan tulee olla vaakakuva, parhaiten sivustolla toimii kuvasuhde 16:9. Älä käytä tekstillisiä kuvia. Tekstillisistä kuvista saattaa skaalautua joillain laitteilla osa tekstistä pois, eivätkä ne täytä saavutettavuusvaatimuksia. Riittävä kuvakoko on pikseleissä 1920 x 1080.
  • Mikäli sama tapahtuma toistuu useaan kertaan, voit kopioida tapahtuman ja muuttaa tapahtumaa vain tarvittavin osin.
  • Tapahtumasi jälkeen nousee esille kuusi muuta tapahtumaa, mitkä voit valita itse lisämäärityksissä. Jos haluat että automaattisesti nousee esille muita itse syöttämiäsi tapahtumia, lisää tapahtumillesi lisämäärityksissä Sarjatapahtuman avain eli esim. SaloJazz2020. Näin tarjolle nousee automaattisesti juuri näitä tapahtumia.
  • Valitsethan kohderyhmän vain, jos tapahtuma on suunnattu erityisesti jollekin kohderyhmistä. Jos tapahtuma on suunnattu kaikille, älä valitse mitään kohderyhmää.

Julkaisu

Tapahtumasi julkaistaan mahdollisimman pian – viimeistään kahden arkipäivän aikana.

Ohje

Siirry yksityiskohtaiseen tapahtuman syöttöohjeeseen.

Yhteystiedot

Ellet löydä vastausta ohjeesta tai tapahtuman syötössä on ongelmia, ota yhteyttä sanna.lammervo@salo.fi.

Lisää tapahtuma

Siirry rekisteröitymiseen ja tapahtumien lisäämiseen.