Hyppää sisältöön

Salossa kuvattu sarja Made in Finland kertoo Nokian ensiaskeleista kohti maailmanlaajuista menestystä

Made in Finland on tositapahtumiin pohjautuva draamasarja Nokian ensiaskelista kohti maailmanlaajuista menestystä. Kuusiosainen sarja sijoittuu vuosiin 1988−1990. Sen keskiössä ovat nuoret asianajajat, nerokkaat insinöörit ja ajan hermolla oleva johtaja, jotka mahdollistivat Nokian nousun maailman suurimmaksi matkapuhelinvalmistajaksi.

Salon autenttiset kuvauspaikat

Sarjaa on kuvattu Salossa autenttisilla tapahtumapaikoilla, kuten Nokian vanhoissa toimitiloissa Salon IoT Campuksella. Sarjaa on kuvattu myös muun muassa salolaisessa Hotel Fjalarissa sekä Kuusjoen vanhassa Osuuspankissa.

Tässä klippejä Salon kuvauksista – ja myös niitä pieleen menneitä otoksia.

Tämän hetken kiinnostavimmat näyttelijät

Made in Salo -sarjan pääosissa loistaa tämän hetken kiinnostavimpia näyttelijöitä, kuten Satu-Tuuli Karhu, Emil Kihlström, Aku Sipola, Oona Airola ja Sampo Sarkola. Sarjan on käsikirjoittanut ja ohjannut Maarit Lalli.

 

Nojatuolimatka Saloon – ja sitten oikea reissu

Kannattaa ottaa kotimainen huippusarja seurantaan ja tehdä nojatuolimatka muutaman kymmenen vuoden takaiseen Saloon. Sarja on katsottavissa suoratoistopalvelu C Moressa.

Sarjan innoittamana onkin aika alkaa suunnitella oikeaa reissua Saloon. Nokialaista henkeä pääsee aistimaan muun muassa Salon elektroniikkamuseossa ja museon Made in Salo -näyttelyssä.